jong_volwassenJongvolwassenen

Jongvolwassenen met AD(H)D in de leeftijd van ongeveer 17 tot en met 25 jaar kunnen ook nog moeite hebben met het organiseren van hun studie en werk, concentratieproblemen ervaren en vergeetachtig zijn. Zij ervaren net zoals de jongeren van 12 tot en met 16 jaar het gevoel geen grip meer te hebben op hun eigen leven. Energie gaat verloren zonder dat er goed gebruik van gemaakt wordt.

ADHD-HSP praktijk is erop gericht om samen met jou op zoek te gaan naar je mogelijkheden, talenten en kwaliteiten om zo meer inzicht in jezelf te krijgen. Daarnaast wordt gekeken naar wat er nodig is om deze tot de boventoon te ontwikkelen zodat eventuele belemmeringen makkelijker hanteerbaar zijn. Zo krijg je een op maat gemaakte gebruiksaanwijzing voor jezelf. Klachten zullen verminderen doordat je leert beter grip te krijgen op de processen die plaatsvinden. Bij de begeleiding wordt je een structuur aangeboden om doelen te stellen en deze te bereiken door gerichte acties.

jong_volwassen_2

Wanneer je alleen problemen ervaart op het gebied van leren en plannen is er een aparte training: “Snel leren = leuk leren”. Hierin krijg je ondersteuning hoe je het beste en snelste kunt leren, lezen, onthouden en plannen.

Wil je meer informatie over de werkzaamheden van ADHD-HSP praktijk Vlissingen neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

Als je jezelf accepteert, verdwijnt de behoefte om anderen te veranderen. Peter Gerrickens