volwassen-1Volwassenen

Er zijn volwassenen die al langer een diagnose ADHD of ADD hebben en er zijn volwassenen die nog maar net gediagnosticeerd zijn. Soms kan de diagnose een opluchting zijn en een verklaring voor veel dingen. Aan de andere kant roept het soms ook vragen op over de invloed op de ontwikkeling en hoe deze verlopen zou zijn als de diagnose eerder gesteld was. Volwassenen met ADHD of ADD hebben vaak een negatief zelfbeeld. Heel hun jeugd zijn ze bekritiseerd op hun gedrag zonder dat zij zelf in de gaten hadden wat ze verkeerd deden of hoe ze dat dan hadden kunnen voorkomen. Denken in mogelijkheden en kwaliteiten zit niet in hun systeem.

Om je leven een andere wending te geven zodat je meer succesvol wordt kan de ADHD-HSP praktijk je begeleiden om nieuw gedrag aan te leren waardoor er meer energie ontstaat in je lichaam en er meer rust ontstaat in je hoofd. Klachten zullen verminderen doordat je leert beter grip te krijgen op de processen die plaatsvinden.

Durf jij de uitdaging aan om je leven een andere wending te geven neem dan gerust vrijblijvend contact op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

volwassen-2

Om iets te krijgen wat je nog nooit had, moet je iets doen wat je nog nooit deed.

Als je innerlijk verandert lijkt het of de wereld om je heen verandert. Dat is natuurlijk ook zo, want de hele wereld reageert op wat jij uitzendt. Anne Linden.