Trainer: José Smits-Govaert

Workshop:
Omgaan met Verlies en Rouw als ouder met je kind

Omschrijving:
Inhoud:
• Wat is verlies & rouw: uitleg over de rouwmodellen en de nieuwe visie op rouw
• Wie ben jij als ouder in het contact met je kind:

o Het leren herkennen van coping mechanismen bij jezelf en je kind aan de hand van de hechtingscirkel
o Hoe ben jij als ouder gehecht en wat heeft dit voor effect op je kind.

• Per leeftijdscategorie zal worden ingegaan wat kinderen begrijpen, ervaren, hoe ze zich gedragen als ze te maken hebben met verlies & rouwsituaties en hoe jij als ouder hier dan zo goed mogelijk mee om kan gaan.

Doel:
Inzicht krijgen in de nieuwe visie op verlies en rouw, ontdekken hoe je zelf gehecht bent en wat voor invloed en effect dit heeft op de omgang met je kind. Daarnaast krijg je tools hoe je het beste om kunt gaan met kinderen per leeftijdscategorie die te maken hebben met verlies en rouw.

Voor wie:
Ouders van (hooggevoelige) kinderen.

Data:
Vrijdag 25.11.2021 van 13.00 uur tot 16.00 uur

Locatie:
De Suikerfabriek, Zuidzijde Haven 39a, Bergen op Zoom. Goed te bereiken met het openbaar vervoer. In de buurt gelegenheid voor zowel betaald als onbetaald parkeren.

Prijs: € 50,00 (inclusief informatieboek over wat kinderen en jeugdigen per leeftijdscategorie, begrijpen, ervaren, hoe ze zich gedragen en hoe je daarmee om kunt gaan, informatieve websites en boeken; koffie en thee). indien aanvullend verzekerd kijk voor eventuele vergoeding bij NFG

Let wel:
Voor deze training is een voorwaarde van minimaal 6 deelnemers en maximaal 9 deelnemers
Opgeven voor deze workshop a.u.b. vóór 22.11.2021

Uiterlijk 1 week voor aanvang van de workshop ontvang je bericht. Bij annulering van de training kun je kiezen voor deelname op andere datum of terugbetaling. Bij keuze terugbetaling wordt het geld binnen 2 weken teruggestort

Inschrijven: neem contact op met mij en geef aan dat het om deze training gaat.